Infracțiuni economice

Avocații crimelor economice din Moldova (Chișinău)


Criminalitatea economică (cazuri) sunt împărțite în mai multe tipuri:

Infracțiuni legate de activitatea economică. În acest tip includ: spălarea banilor, încălcarea legii, atunci când face tranzacții, cumpărarea sau vânzarea de bunuri minat ilegal, afaceri ilegale, încălcarea procedurilor de faliment, violarea secretelor comerciale.

Crime fiscale. Tăinuirea de proprietate sau în numerar, în detrimentul, care trebuie să fie retrase taxe de penalizare și evaziune fiscală taxe / impozite.

Infracțiuni legate de relațiile monetare. În acest tip de criminalitate economică include toate încălcările legii, care este legată direct cu primirea și rambursarea împrumutului, falsificarea de valori mobiliare, schimbul de bani, carduri de credit sau de plată și alte documente de plată.

Infracțiuni legate de activitățile economice internaționale. Acestea includ toate încălcările legislației legate de exportul / importul de diferite tipuri de bunuri și servicii.

Un avocat licențiat în Moldova Auzyac Serghei, proprietar al firmei de avocatura international "AUZEAC SI PARTNERII" profesionist vă va ajuta în rezolvarea problemelor economice.

Sfat pentru infracțiuni economice, oferă următoarele servicii:

  • Consultări detaliate asupra cazului economic
  • Prepararea tuturor documentelor juridice privind cazul economice (cerere, declarație de cerere, o declarație în fața camerei de recurs, plângerea, în ordinea de supraveghere, reclamații kassitsionnoy, precum și alte documente și reclamații)
  • Prezența în instanța economică, în cadrul unei proceduri de acțiune
  • consultanță juridică cu privire la alte aspecte specifice legate de criminalitatea economică

Un avocat bun pentru infracțiuni economice în Moldova și în străinătate - este întotdeauna în cerere, la fel ca în investigarea cazurilor de natură economică, sunt frecvente tulburări și diverse tipuri de fraudă.

Economie - nu este o sarcină ușoară. În acest sens, activitatea unui avocat necesită o cunoaștere profundă a realităților economice ale țării noastre.

Avocații afaceri economice Auzeac Serghei, are o experiență semnificativă în domeniul economic, pentru a proteja interesele în instanța de judecată.