Asistenta juridică la tranzacțiile imobiliare

Servicii de avocat cu privire la tranzacții imobiliare


A face cu imobilul - tipul de servicii juridice, care include participarea la cumpărarea / vânzarea de bunuri imobiliare a unui avocat cu experiență.

Sarcina principală a avocatului în sprijinul imobiliar - este protejarea banilor în timpul unei etape a tranzacției, precum și o protecție suplimentară a obținut dreptul de a se opune.

Un avocat licențiat în Moldova Auzeac Serghei, proprietar al firmei de avocatura international "AUZEAC si PARTENERII" profesionist vă va asista în sprijinul legal al tranzacțiilor imobiliare.

Avocat în Moldova, Auzeac Serghei, oferă servicii în sprijinul următoarelor tranzacții imobiliare:

  • Cumpărare / vânzare de bunuri imobiliare rezidențiale (case, apartamente)
  • Cumpărare / vânzare de bunuri imobiliare comerciale (bănci, birouri, magazine, depozite, restaurante, terenuri, zone industriale)
  • Donarea zonelor rezidențiale
  • Dau în chirie imobiliare comercialeschimbul reciproc de bunuri imobiliare rezidențiale
  • Ipotecare și non-rezidențiale spațiilorGaj (ipoteca), în cadrul unui contract de leasing teren de contractimobiliare implicare avocat, în acest domeniu, se adaugă în mod semnificativ încrederea în rezultatul tranzacției.

Susținerea tranzacțiilor cu bunuri imobile în Moldova, un avocat Auzyaka Serghei A. - fiabilitate, siguranță și calitate.

În cazul în care aveți nevoie de un avocat cu experiență în Moldova, care poate proteja drepturile și interesele dumneavoastră - apel la firma internațională "AUZEAC ȘI PARTENERI".